Yle uutisten sivuilla julkaistiin 4.10.2018 uutinen, jossa käsitellään Onni bussi firman uuta omistajaa ja sen tulevaisuutta. Uutisessa kerrottiin, että Lahtelainen Koiviston Auto Oy on ostanut Onnibus.comin koko osakekannan. Antti Norrlinin mukaan Onnibus-brändi säilyy ja sen liikennettä kehitetään Onnibussin nykyisen johdon kanssa.  

Mielestäni Onni bussilla matkustaminen on helppoa ja mukavaa. Mahtavaa yrityksessä on se, että kyytiin mahtuu monta matkustajaa. Onni bussiin mahtuu hyvin myös suurempia matkatavaroita, mikä on kätevää etenkin lappiin meneville laskettelijoille. Hienoa on myös se, että lipun pystyy ostamaan netistä. 

Monet bussilla kulkijat ovat nuoria, joilla ei ole autoa, eikä paljon tuloja. Mikä saattaa aiheuttaa ongelmia sillä bussin hinnat eivät ole mitään halvimpia. 

Onni bussi on myös saanut kritisointia sen dynaamisella ja aggressiivisella hinnoittelulla. Yrityksen johtajat perustelevat tätä kuitenkin yrityksen menestymisen edellytykseksi.  

Mielestäni yritys voisi halventaa hieman hintoja niin he saisivat enemmän asiakkaita. Varsinkin nuoret tulisi ottaa huomioon tässä asiassa.