Uutisessa kerrottiin, että posti palkkaa yli 3 000 työntekijää joulusesonkia hoitamaan. Mielestäni se on postille todella tärkeää aikaa sillä ne tuottavat sinä aikana hyvin rahaa. Mutta se myöskin on kansalaisille tärkeää, koska silloin avautuu ainakin hetkeksi lisää työpaikkoja ja koska on joulu niin palkka voi olla myös korkeampi silloin.

 

Pitää myös se huomata, että nykypäivänä ei enää lähetetä postikortteja ja kirjeitä niin paljoa postin kautta, vaan ne lähetetään internetissä viestinä. Se on laskenut postin toimintaa ja samalla myös työpaikkojen määrää. Siksi myös joulusesonki on jopa tärkeintä aikaa postille. Mielestäni ihmiset voisivat käyttää postia enemmän eikä aina lähettää netin kautta viestejä.

 

 Mutta internetistä ei ole ollut ainoastaan haittaa postille sillä esim. vaatteiden tilaaminen on yleistynyt ja silloin tilaukset tulevat postin kautta. Tämä on mielestäni hyvä juttu sillä tilaan itsekin paljon vaatteita netistä. Mielestäni tulevaisuudessa postin pitäisi pysyä vähintään yhtä aktiivisena kuin nykypäivänä sillä en usko, että kaikki ihmiset eivät täysin tajua postin tärkeyttä.

 

 

 https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005861574.html